Foto arhiv

Skoki v vodo za pokal mesta Jesenic, 14. jeseniški akvatlon in rekreativni turnir v vaterpolu

25.8.2012

V soboto 25.8.2012 smo na kopaliču Ukova na Jesenicah pripravili pester športni program, to je bil hkrati tudi zadnji dan obratovanja kopališča v tej sezoni.

Vse skupaj se je pričelo s tekmovanjem v skokih v vodo za najmlajše. Kar lepo število se je zbralo mladih navdušencev skokov v vodo. Vsak je imel na voljo dva skoka, ki so jih budna očesa sodnikov zelo strogo ocenila. Ocenjevalo se je z ocenami do 10 točk, zmagal pa je tisti, ki je imel najboljši seštevek obeh ocen. Ko so mladi s skakalno predstavo zaključili smo nadaljevali s tistimi bolj izkušenimi skakalci. Videli smo veliko lepih skokov, izstopal pa je italjanski državni prvak pri mladincih g. Gabriele Auber, ki je resnično pokazal zelo lepe skoke in zasluženo tudi slavil zmago.
- rezultati skokov v vodo

Po tekmovanju v skokih v vodo smo izkoristili priložnost in podelili pokal zmagovalcu letošnjih športnih iger Jesenic, le ta pa je ponovno pripadel ekipi Splošne bolnišnice Jesenice.

Nadaljevali smo z akvatlonom. Tokrat že 14. izvedba takšnega tekmovanja na jeseniškem bazenu. Mladi so prepravali 50 m in tekli dva kroga okoli bazena, starejši pa so preplavali 1000 m in tekli 3650 m po razgledni poti na Jesenicah. Udeležba je bila tokrat zelo skromna.
- rezultati akvatlona

Dan smo zaključili s turnirjem rekreativnih skupin v vaterpolu. Pokal je šel zasluženo v roke ekipe KLLP Kozli 99.

Vodja športnih programov:
Gaber ŠORN, prof. šp. vzg.

 

Poglejte še:
- fotografije skokov v vodo