Foto arhiv

AKTIVNE POČITNICE 2014

11.7.2014

Aktivne počitnice za naše najmlajše so potekale od ponedeljka, 7.julija do petka, 11.julija 2014.

V celem tednu so otroci počeli veliko zanimivih stvari, žal pa smo morali zaradi slabšega vremena vsebino aktivnosti prilagajati vremenskim razmeram.

Prvi dan smo igrali florball, kegljali, plavali in skakali v vodo, igrali namizni tenis in se ob tem ves čas zabavali na kopališču Ukova. V torek smo se preoblekli v prave hokejiste, naredili kar nekaj vaj za boljše ravnotežje in koordinacijo, igrali nogomet, namizni tenis in metali vortex.

Tretji dan smo si ogledali Športno dvorano Podmežakla, obiskali Mladiinski center v centru II, izdelali plakat svetovnega prvenstva v nogometu, se igrali športne igre, ob koncu dneva pa odšli na trim stezo Žerjavec. V četrtek smo bili kljub slabemu vremenu cel dan zelo aktivni, kegljanje, dvoranski hokej, družabne igre v Mladinskem centru in obisk poklicne gasilske brigade so naredili dan zanimiv.

Zadnji dan aktivnih počitnic je bil na sporedu kolesarski izlet v Žirovnico. Na Pump track stezi smo se učili varno voziti po umetno pripravljenem kolesarskem poligonu.

Primož Samar