Foto arhiv

MINI CICIBANOVA OLIMPIJADA 2017

12.10.2017

V Športnem parku Podmežakla smo na prvi toplejši in sončni jesenski dan uspešno izpeljali Mini cicibanovo olimpijado 2017. Prireditev, ki v športni park vsako leto privabi vse otroke jeseniških vrtcev in prve triade osnovnih šol je namenjena športu in zabavi. Letos se je na prireditvi zbralo skoraj 600 otrok, ki so bili razdeljeni v 29 vadbevih skupin.
Otroci so po uvodnem skupnem ogrevanju, mimohodu olimpijske bakle in zastave podali olimpijsko prisego in dan preživeli v duhu olimpijskega »fair - play-a«. Nato so se ločeno vrtci in osnovnošolci na petnajstih postajah srečali z različnimi športno - zabavnimi nalogami, se družili in tekmovali s samim seboj pod geslom »vsi smo zmagovalci«.

Ob tej priliki bi se za pomoč pri organizaciji celotnega dogodka radi zahvalili dijakom vzgojiteljske smeri na Srednji šoli Jesenice, Športni zvezi Jesenice - regijska pisarna OKS na Jesenicah, Hokejskemu klubu HD Jesenice in Smučarskemu klubu Blejska Dobrava za pomoč pri pripravi in izpeljavi celotne prireditve.

Zavod za šport Jesenice, Športna zveza Jesenice in regijska pisarna Olimpijskega komiteja Slovenije na Jesenicah obljubljamo, da se vidimo na Mini cicibanovi olimpijadi 2018.