Foto arhiv

PETKOVO ŠPORTNO POPOLDNE - DNEVI ŠPORTA 2018

5.6.2018

V petek, 1. junija je bilo v Športnem parku Podmežakla živahno. Jeseniška športna društva so predstavila svojo športno dejavnost, organizirana so bila rekreativna tekmovanja v kegljanju, nogometu in namiznem tenisu, občani so imeli možnost sodelovanja na vseh aktivnostih, hkrati pa so preverili svoje telesne sposobnosti in zdravstveno stanje.

Na petkovem športnem popoldnevu ob začetku Dnevov športa 2018 so zanimivo športno dogajanje pomagali pripraviti Športna zveza Jesenice, Zdravstveni dom Jesenice, Hokejsko društvo Hidria Jesenice, Nogometni klub Jesenice, Košarkarski klub Jesenice, Drsalni klub Jesenice, Športno plezalni odsek Jesenice, Akrobatska skupina TVD Partizan Jesenice, Namiznoteniški klub Jesenice, Karate klub Huda mravljica Jesenice in Karate klub Mi-ki.

Organizirali smo tudi rekreacijsko nogometni turnir, na katerem je nastopilo kar 11 ekip. V štirih skupinah so se nato pomerili v tekmah dolgih 1 x 15 min, na koncu pa so pokal osvojili igralci ekipe OBB. Drugo mesto je pripadlo ekipi KŠDB Biser fasaderstvo Kumalič, tretje pa ekipi FC Kolać. Vsem ekipam se za udeležbo na turnirju zahvaljujemo.

Ob tej priložnosti bi se vsem, ki so sodelovali v petkovem športnem popoldnevu zahvalili.

Občina Jesenice Fundacija za šport Zavod za šport Jesenice Veter v laseh Ministrstvo za zdravje Športna zveza Jesenice