Foto arhiv

SKOK V POLETJE 2019 NA KOPALIŠČU UKOVA

6.7.2019

Topla julijska soboto, tekmovanja v skokih v vodo in akvatlonu, glasbeni koncert Staša in Žiga so bili razlogi, da se je na letnem kopališču zbralo veliko obiskovalcev željnih ohladitve in zabave.

Na tekmovanju v skokih v vodo je skupaj nastopilo 27 skakalcev, ki so se pomerili v treh različnih konkurencah in odlično opravili nalogo. Pri najmlajših (letnik 2007 in mlajši) je zmagal Nejc Maher, pri starejših (2006 in starejši) Jan Ulčar, v članski konkurenci pa Nejc Pahor iz Idrije. Veseli nas, so na tekmovanju nastopile tudi 3 dekleta. Vsi rezultati skokov v vodo »

Na tradicionalnem 27. akvatlonu je bila udeležba skromna, kljub vsemu pa dobri rezultati in čestitke vsem, ki so zbrali pogum in se preizkusili v plavalno tekaški preizkušnji:

Rezultati:

2006 in starejši:
1. mesto: Martin Tonejc
2. mesto: Maj Novak
3. mesto: Benjamin Mladenov

2007 in mlajši:
1. mesto: Alen Ugljanin
2. mesto: Ian Oskar Špeh
3. mesto: Nejc Maher
4. mesto: Dino Mladenov
5. mesto: Edin Porča

Čestitke tudi Miru Ražmanu, ki je uspešno opravil polovični akvatlon.

Večer sta popestrila Staš in Žiga z živo glasbo.

Na kopališču Ukova se ponovno vidimo v soboto, 27.7.2019 na tradicionalni prireditvi SPOMINSKI DAN OBČINE JESENICE - NOČ NA KOPALIŠČU 2019, kjer se bomo lahko ponovno preizkusili na akvatlonu, skokih v vodo in nočnem plavalnem maratonu. Za vse obiskovalce pripravljamo tudi delavnice in živo glasbo!

Program Zavoda za šport Jesenice podpirajo: Občina Jesenice, Fundacija za šport, Športna zveza Jesenice.

Občina Jesenice Fundacija za šport Športna zveza Jesenice