Foto arhiv

Sklepni dogodek Športnih iger zaposlenih 2019 na Jesenicah

26.9.2019

V soboto, 21.9.2019 se je s sklepnimi Športnimi igrami zaposlenih na Jesenicah zaključila že peta sezona športnega druženja zaposlenih v slovenskih delovnih organizacijah.

Organizacija letošnjega dogodka je bila zaupana Športni zvezi Jesenice in vodji regijske pisarne OKS-ZŠZ Jesenice, Branku Jeršinu. Poleg OKS - ZŠZ in Športne zveze Jesenice je pri organizaciji sodeloval tudi Zavod za šport Jesenice, ŠD- kegljaški klub Jesenice, Tenis klub Jesenice, ŠD - odbojkarski klub Jesenice, ŠD nogometni klub Jesenice in ŠD košarkarski klub Jesenice

Čez 350 predstavnikov iz 28 delovnih organizacij se je v dobrem športnem vzdušju pomerilo v nogometu, košarki, odbojki, tenisu, teku,kegljanju in prstometu.

Prisotne so uvodoma pozdravili Miha Rezar, podžupan Občine Jesenice, mag. Janez Sodržnik prvi podpredsednik OKS -ZŠZ in Rajko Peternel predsednik Športne zveze Jesenice.

Pokal za NAJ EKIPO je prejela ekipa podjetja SKB,d.d. (na sliki), ki je bila najuspešnejša v seštevku uvrstitev v vseh kategorijah v katerih so njihovi predstavniki sodelovali.

Pokale in medalje sta podeljevala mag. Taja Škorc, vodja programov športa za vse in športa na lokalni ravni OKS- ZŠZ in Rajko Peternel, predsednik Športne zveze Jesenice.

Posebne nagrade za zamagovalce v posameznih panogah je prispevalo podjetje Sij - Slovenska Industija Jekla, d.d.

Vir - povzeto po : spletna stran OKS

Foto: Aleš Fevžar, arhiv ZŠJ