Foto arhiv

ODLIČNI REZULTATI ČLANOV TAEKWON-DO KLUB TIGER

31.5.2009

  

V nedeljo 31.05.2009 je potekal mednarodni turnir v Taekwon-doju 7. Istra Open v Puli na katerem so sodelovali tudi naši člani. Kljub skromnejšem številu tekmovalcev smo se odlično odrezali, saj je šest tekmovalcev osvojilo 11 medalj od tega 4 zlate, 3 srebrne in 4 bronaste.

Najboljši tekmovalec naše ekipe in po naši oceni tudi tekmovanja je bil Nikola Džever, ki je nastopal v kategoriji pionirjev in mladincev. Skupaj je odnesel kar 4 medalje od tega tri zlate in eno bronasto.V obeh kategorijah sta nastopala tudi Adna Pivač, ki je osvojila zlato v formah in srebro v borbah in pa Tim Dešpoja, ki je prejel dve srebrni in eno bronasto medaljo.
Pri mladinkah nas je zastopala Edita Bosnič, ki je osvojila dve bronasti medalji.
Barve našega kluba sta odlično branila tudi Patrick Aversano Trobič in Zara Jusufagič.

Državno prvenstvo bo letos na Jesenicah
V dveh letih samostojnega delovanja smo si pridobili status najboljšega kluba v Sloveniji, kar potrjujemo tudi z uspešno kandidaturo za organizacijo državnega prvenstva v Taekwon-doju, ki bo 5. decembra na Jesenicah.
Z nastopom v Puli smo odlično zaključili že tako uspešno sezono. Septembra se veselimo novih uspehov in vabimo k vpisu nove člane, da skupaj zastavimo in dosežemo še višje cilje. Taekwon- do je korejska umetnost samoobrambe in pa tudi šola življenja, če bi se radi učili z nami obiščite našo internetno stran www.tkd-tiger.com in se obrnite na nas po elektronski pošti sd.tiger1@gmail.com - Branko in sd.tiger2@gmail.com - Edita.