Razpisi

6. POMLADNI TEK - JESENICE 2013

sobota, 16.3.2013, Jesenice, trg na Stari Savi

Tek šteje tudi za Gorenjski pokal v rekreativnih tekih in Pokal mladih 2013.

Start otroških tekov ob 10:30 uri
Start teka na 10 km ob 11:00 uri

Nagrade: Prvi trije v vsaki kategoriji prejmejo medalje, poleg medalj pa bo tudi nekaj praktičnih nagrad.

Prijave: Zelo zaželene so predprijave, niso pa nujne. S predprijavo nam pomagate pri naročanju okvirnih količin majic in hrane, katere prejmejo vsi tekači. Predprijavljeni tekači si tudi zagotovijo majico, medtem ko jih na dan prireditve lahko zmanjka.
Prijavite se po elektronski pošti: zsj.programi@siol.net, ali po telefonu 051 685 240. Ob prijavi navedite ime in priimek, leto rojstva.

Startnina: 6 € / udeleženca.
Vsi tekači na 10 km prejmejo bon za prehrano, pijačo in majico. Startnino se poravna na dan tekmovanja od 10:00 do 10:50 ure. Startnine za otroke ni.

Olimpijec Primož Kobe se bo pridružil našemu teku. Primož zaradi poškodbe ne bo mogel teči na teku, bo pa ves čas prireditve prisoten, na voljo za klepet, slikanje, seveda pa ne bo šlo mimo tega, da nam bo na pomoč priskočil tudi pri razglasitvi rezultatov. več »

6. pomladni tek, Jesenice 2013

Več informacij:

Na teku bo organizirana animacija za najmlajše od 10:00 do 12:30 ure, za zabavo bodo skrbela dekleta iz Mladinskega centra Jesenice.

V času teka bodo ceste po katerih se teče zaprte za promet. Prireditev je organizirana v sklopu prireditev ob občinskem prazniku Občine Jesenice. Vzporedno s prireditvijo bo potekal tudi Jožefov sejem na isti lokaciji.

Prijavi se lahko vsakdo, ne glede na starost, spol ali kondicijsko pripravljenost.
Organizatorja: Zavod za šport Jesenice in Športna zveza Jesenice.

Vabljeni!

Sponzorji prireditve:

Občina Jesenice, Fundacija za šport, Bowling klub Podmežakla, Plinstal Jesenice, Restavracija Ejga, Interspar Jesenice, Žito Gorenjka, Intersport.

Občina Jesenice Fundacija za šport Bowling klub Podmežakla Plinstal Jesenice Restavracija Ejga Interspar Jesenice Gorenjka