Razpisi

Jeseničani za malo Kristino Meklav iz Loj v Baški grapi

petek, 13. december 2013, ob 19.00 v Dvorani puntarjev na Kneži

Veseli december je lepa priložnost, da odpremo vrata dobroti in dobri volji. Jeseniški športniki, predvsem hokejisti že več kot dvajset let prijateljujemo s našimi podporniki v Baški Grapi. Vsako poletje smo dobrodošli gostje na Jeseniški noči na Grahovem.

Leto 2013 pa zaključujemo na prav poseben način. Športna zveza Jesenice je pobudnik humanitarne gledališke predstave v Dvorani Puntarjev na Kneži. Igralci jeseniškega gledališča Tone Čufar, ki se vsako leto večkrat odzovejo na podobne pobude, pa bodo tokrat z veseljem in od srca zaigrali predstavo Zadnja tekma našim prijateljem iz Baške grape in okolice. Tokrat bo izkupiček od predstave namenjen mali deklici Kristini Meklav iz Loj, ki je po nenavadni nesreči izgubila vse radosti otroštva. Igralcem jeseniškega gledališča se bo pridružil tudi Esad Babačič, ki bo spregovoril o svoji knjigi Banda, v kateri predstavlja delček jeseniške in slovenske hokejske zgodbe.

Sicer pa smo moči ob organizaciji te tekme združili: Gledališče Tone Čufar Jesenice, Športna zveza Jesenice, Turistično društvo Sepete, Krajevna skupnost Kneža in Športno društvo Grahovo-Koritnica.

Dogodek bo V PETEK 13.12. 2013 OB 19.00 V DVORANI PUNTARJEV NA KNEŽI!