Razpisi

2. NOČNI REKREATIVNI HOKEJSKI TURNIR

sobota 15.2.2014 od 20:30 dalje, Športna dvorana Podmežakla
turnir je odpovedan zaradi premalo prijav

Prijave do četrtka 13.2.2014. Prijava mora vsebovati ime ekipe, ime in priimek vodje ekipe in kontakt. Prijavite: zsj.programi@siol.net ali 051 685 240, Gaber ŠORN

Predvideno je, da se igra največ do 3:00 ure zjutraj. Sistem tekmovanja je odvisen od števila prijavljenih ekip, izogibali pa se bomo sistemu na izpadanje, z namenom zagotoviti vsem ekipam čim večje število tekem. Predviden čas igranja za 4 ali več udeleženih ekip je 1 x 20 min.
Omejitev: na turnirju lahko nastopijo nekdanji igralci, ki so bili zadnjič registrirani doma ali v tujini v sezoni 2011/2012.

Startnina: 100 € / ekipo
Turnir bosta sodila 2 sodnika.
Nagrade: Pokali za prve tri uvrščene ekipe.

Pravila:

  1. Turnir se igra po pravilih IIHF.
  2. Ker gre za rekreacijsko tekmovanje se igra brez kontakta. Vsi udeleženci so dolžni spoštovati pravila Fair playa, ter se obnašati športno do nasprotnih igralcev in sodnikov!
  3. Ekipa mora biti pripravljena za igranje ob točno določeni uri začetka tekme. Najmanjše število igralcev je 5 + vratar.
  4. Vsaka kazen igre pomeni za igralca suspenz do konca tekmovanja. V primeru hujših prekrškov (povzročitev pretepa, namerna poškodba nasprotnega igralca) se še dodatno kaznuje na podlagi sodnikov in vodje zapisnikarske mize! Druga kazen igre pri eni ekipi pomeni izključitev ekipe iz tekmovanja.
  5. Igralci starejši od 40 let lahko igrajo tudi če so bili registrirani kot aktivni igralci v ligah HZS ali drugih zvez še v lanskem letu.
  6. V končnici turnirja lahko igrajo igralci, ki so igrali v rednem delu.

razpis-nocni-hokejski-turnir-2-20140203.pdf