Razpisi

Prvi jeseniški festival - FESTEELVAL

petek, sobota in nedelja, 19. do 21. september 2014, Trg Toneta Čufarja, Jesenice

Vikend med 19. in 21. septembrom bo zaznamovan s prvim jeseniškim festivalom, ki sliši na ime Festeelval. Festival zajema kulturni, športni, otroški in zabavni program, ki vas ne bo pustil ravnodušne.
Več informacij na FB Festeelval: https://www.facebook.com/events/1470246026584777/

Zavod za šport Jesenice in Mladinski center Jesenice se tudi programsko vključujemo v dogajanja in sicer v soboto z dopoldanskim PROGRAMOM ZA OTROKE in popoldanskimi ŠPORTNIMI TURNIRJI, poskrbeli pa bomo tudi za atraktivni led technik šov med večernim koncertom Odmev 2014.

V soboto se bo dogajalo še marsikaj: od pohoda na Mežaklo, gorskega teka do raznolikih predstavitev na stojnicah in odru, pika na i pa bo večerni koncert Odmev 2014!

Skratka, pridružite se pestremu dogajanju na prvem jeseniškem Festeelval-u! V primeru dežja se festival prestavi na Staro Savo - spremenjene ure dogajanj bodo objavljene na FB Festeelval!

zsj-mcj-program-festeelval_sportni-20140910.pdf zsj-mcj-program-festeelval_otroski-20140910.pdf

Športni turnirji Zavoda za šport Jesenice

sobota, 20. september 2014, od 16. do 19. ure

REKREATIVNI TURNIR V ULIČNI KOŠARKI
REKREATIVNI TURNIR V NOGOMETU
Košarka se bo igrala na trgu Toneta Čufarja, nogomet pa se bo igral v ograjenem igrišču za gledališčem Tone Čufar (pod parkiriščem).
Ekipe za nogomet in košarko sestavljajo trije igralci in rezerva.
Za prvo mesto ekipe prejmejo pokal in majice. Startnine ni!
Igralni sistem se bo določil pred tekmovanjem, glede na število prijavljenih ekip.
Prijave na tel: 051 685 240.

TURNIR in IGRANJE NAMIZNEGA NOGOMETA
Ekipa namiznega nogometa šteje 2 člana, prijave so možne do 16.30 ure. Turnir bo vodil Simon Zorman, državni prvak igranja namiznega nogometa (Društvo namiznega nogometa Udarni val, Jesenice). Simon bo sprejemal tudi vaše izzive na dvoboj! Vabljeni!

Vse aktivnosti so brezplačne! Vljudno vabljeni!