Razpisi

JOŽEFOV SEJEM 2015 - povabilo k sodelovanju

od ČETRTKA 19. marca 2015 – do NEDELJE 22. marca 2015

Razpisna dokumentacija:

Spoštovani

Dovolite, da vas povabimo k sodelovanju na JOŽEFOVEM SEJMU 2015, ki bo potekal od ČETRTKA 19. marca 2015 do NEDELJE 22. marca 2015.

Raznovrstna ponudba razstavljavcev in prodajalcev predstavlja izdelke domače in umetne obrti, prehrambne izdelke, konfekcijske izdelke in izdelke za široko porabo za dom in družino in se iz leta v leto vse bolj širi.
Jožefov sejem na Jesenicah ima že dolgoletno tradicijo in v prodajnem programu ponuja izdelke domače in umetne obrti ter izdelke za široko domačo porabo. Sejem bo zasedal razpoložljive razstavne površine na Stari Savi.

Sejem vsako leto obišče veliko obiskovalcev zgornje Gorenjske in avstrijske Koroške. Poleg široke ponudbe kvalitetnih izdelkov na prodajnih stojnicah bomo dogajanje popestrili tudi z dodatnim kulturnim programom. Organizirali bomo, predstavitev običajev domače in umetne obrti, nastop folklornih in glasbenih skupin, ter druge zabavne igre. Obiskovalcem bomo popestrili sejemsko dogajanje z zanimivimi predstavitvami znanih Jeseničanov na področju obrti in podjetništva na Jesenicah.
Pri izbiri razstavljavcev in prodajalcev bomo sledili kriterijem izvirnosti, zdravstveno neoporečnim in kvalitetno izdelanim izdelkom.

V letu 2014 je na sejmu sodelovalo preko 60 podjetnikov in obrtnikov, sejem si je ogledalo okoli 8 000 obiskovalcev.

Vabimo vas, da izkoristite priložnost, ki jo ponuja JOŽEFOV SEJEM 2015 in se s svojim programom oz. dejavnostjo predstavite.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na:

  • Telefonski številki: 04 5884 662 in 04 5884 660
  • Telefaks: 04 5863 365
  • Elektronska pošta: zsj.jesenice@siol.net

Veselimo se sodelovanja z vami.

direktor:
Zoran Kramar, dipl. inž. str.