Razpisi

ZAKLJUČEK ZIMSKE SEZONE 2016 V ŠPORTNI DVORANI PODMEŽAKLA BO 20. APRILA

8.4.2016

Počasi se zaključujejo aktivnosti na ledu v Športni dvorani Podmežakla. Uporabnike obveščamo, da bo v dvorani možno drsati do 20. aprila 2016. Od 9. maja dalje pa bo v dvorani pripravljena plastična podlaga za igranje in-line hokeja.

Ob koncu sezone smo za vse pripravili še nekaj aktivnosti. Vabimo vas, da se nam pridružite. Sezono želimo zaključiti z druženjem na ledu na drugačen način:

  • Sobota, 16. april, 15:00 – 17:30; Rekreativno igranje hokeja za občane s trenerjem HD Jesenice mladi
  • Nedelja, 17. april, 15:00 – 17:30; Rekreativno drsanje za občane s trenerko Drsalnega kluba Jesenice
  • Torek, 19. april, 17:00 – 18:30; Tekmovanje v hitrostnem in spretnostnem drsanju

V soboto boste lahko drsali in se ob tem preizkusili v hokejskih veščinah. Trener HD Jesenice mladi vam bo na delu ledene ploskve predstavil osnove hokejske tehnike, možno bo tudi igrati hokej. S seboj prinesite hokejsko palico, priporočena dodatna oprema: ščitniki za noge in komolce, rokavice in čelada (lahko kolesarska). Na delu igrišča bo možno rekreacijsko drsanje.

V nedeljo vam bo trenerka Drsalnega kluba Jesenice predstavila osnove umetnostnega drsanja, s katerim boste izpopolnili svoje drsalno znanje.

V torek se bomo skupaj družili na hitrostnem in spretnostnem drsanju. Vabljeni vsi, ki želite preizkusiti svoje drsalne sposobnosti in preživeti uro in pol zabave na ledu.

Vse aktivnosti namenjene občanom so brezplačne!