Razpisi

jozefov-sejem-plakat-tisk-170220.pdf

JOŽEFOV SEJEM 2017 - vabilo k sodelovanju

od 17.3. do 19.3.2017

Priloge:
- Vabilo, Prijavna pogodba, Dokazila za razstavljanje, Cenik, Pogoji razstavljanja.

JOŽEFOV SEJEM 2017 na Jesenicah,
od PETKA 17. marca 2017 – do NEDELJE 19. marca 2017

Spoštovani razstavljalci,

dovolite, da vas povabimo k sodelovanju na JOŽEFOV SEJEM 2017.

Raznolika ponudba številnih razstavljavcev in prodajalcev, ki predstavljate izdelke domače in umetne obrti, prehrambne izdelke, konfekcijske izdelke in izdelke za široko porabo za dom in družino je ena izmed priložnosti, da predstavite svojo dejavnost in jo ponudite širši množici. Jožefov sejem na Jesenicah ima že dolgoletno tradicijo in bo zasedal razpoložljive razstavne površine na Stari Savi.

Sejem vsako leto obišče veliko obiskovalcev zgornje Gorenjske in avstrijske Koroške. Poleg široke ponudbe kvalitetnih izdelkov na prodajnih stojnicah bomo dogajanje popestrili tudi z dodatnim kulturnim programom. Organizirali bomo, predstavitev običajev domače in umetne obrti, nastop folklornih in glasbenih skupin, ter druge zabavne igre. V letu 2016 je na sejmu sodelovalo preko 60 podjetnikov in obrtnikov, sejem si je ogledalo okoli 6000 obiskovalcev.

V letošnjem letu bo sejem v primeru lepega vremena potekal na trgu na Stari Savi, v primeru slabšega vremena pa na isti lokaciji kot pretekla leta.
Jožefov sejem bo na isti lokaciji na Stari Savi kot pretekla leta!

Možnost postavitve stojnice bo:
- četrtek 16. marca od 15:00 ure dalje,
- petek 17. marca od 6.00 ure dalje.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na:
Telefon: 04 5884 662
Elektronska pošta: zsj.jesenice@siol.net

V kolikor bi radi sodelovali tudi pri oblikovanju programa nam to sporočite do 16.3.2017 na zgoraj napisan naslov. Sodelovanje pri oblikovanju programa pomeni razne oblike demonstracijskih prikazov, delavnic, predavanj na temo vrtičkarstva, sadjarstva, urbanih vrtov, avtohtonih semen, ekološke pridelave, slovenske kulinarike…

Veselimo se sodelovanja z vami.

v. d. direktorja:
Gaber Šorn, prof. šp. vzg.

Prireditev je sofinancirana s strani Občine Jesenice.

Občina Jesenice