Razpisi

11. Pomladni tek - Jesenice 2018

sobota 17.3.2018, Jesenice, trg na Stari Savi

Rezultati

Program
09:45 Skupno ogrevanje s Denisom Chorchypom  za otroške teke in Unesco tek trojk
10:00 Start tekov za najmlajše
  Start Unesco teka trojk za najmlajše, osnovne šole in rekreativce
11:30 Start 11. Pomladnega teka na 10 km

Teki za otroke
Tako kot vsako leto na tekaški prireditvi najprej pričnemo s posamičnimi teki za najmlajše na različne razdalje za različne starostne kategorije. Tudi letos v nobeni od kategorij ne bomo razglasili skupnih zmagovalcev. Naša želja je, da je zmagovalec vsak, ki nastopi na tekaški prireditvi in uspešno priteče v cilj. Ob prijavi na tek vsak tekač dobi svojo štartno številko, po teku pa medaljo in kremno rezino.
Na tek za najmljaše se lahko prijavite na elektronski naslov: zsj.programi@siol.net ali na dan prireditve od 9:00 dalje na prireditvenem prostoru.

Unescov tek trojk
Povabi, sošolca, prijatelja, mamo, očeta, babico, dedka, … sestavi svojo trojko in skupaj v trojki odteči 600m,1200m ali 1800m v poljubnem tempu.
Prijava ekipe za Unescov Tek trojk je obvezna in brezplačna, lahko se prijavite na portalu www.prijavim.se ali na dan prireditve med 9:00–9:45 na prireditvenem prostoru. Vsak prijavljen tekač v ekipi dobi svojo štartno številko, priložnostno darilo, kremno rezino in spominsko medaljo.

Ob teku bodo hkrati potekale različne delavnice, katere bodo za vse obiskovalce pripravili Osnovna šola Koroška Bela, Gornjesavski muzej Jesenice in Mladinski center Jesenice.

11. Pomladni tek Jesenice 2018 na 10 kilometrov
Na že 11. Pomladni tek Jesenice 2018 se lahko prijavite preko portala www.prijavim.se. Startnina za tek na 10 km je 8 € v predprijavi (do 9.3.2018) in 10 € na dan tekmovanja (vsak tekač prejme praktično darilo in bon za prehrano, predprijavljeni pa tudi personalizirano startno številko).

Železarski muzej v Ruardovi graščini na Stari Savi
V času Jožefovega sejma na Jesenicah, bo Železarski muzej v Ruardovi graščini na Stari Savi odprt:

  • v petek, 16. marca, med 8. in 16. uro,
  • v soboto, 17. marca, med 10. in 14. uro,
  • v nedeljo, 18. marca, med 10. in 14. uro,
  • v ponedeljek, 19. marca, med 8. in 16. uro.

Nagrade: Prvi trije absolutno prejmejo pokal, prvi trije v vsaki kategoriji prejmejo medalje, poleg medalj pa bo tudi nekaj praktičnih nagrad.

Startnina za tek na 10 km: 8 € v predprijavi (do 9.3.2018) in 10 € na dan tekmovanja (vsak tekač prejme praktično darilo in bon za prehrano, predprijavljeni pa tudi personalizirano startno številko)

Startnine za otroške teke ni, prav tako ne štejejo osvojena mesta, vsi otroci pa prejmejo medaljo in sladko presenečenje.

Prijave na spletnem portalu PRIJAVIM.SE. Po prijavi dobite na vašo elektronsko pošto podatke za nakazilo prijavnine. Pretekli absolutni zmagovalci in zmagovalke se lahko prijavijo BREZPLAČNO, v tem primeru nas kontaktirajte, da vas vpišemo med prijavljene.

V času teka bodo ceste po katerih se teče zaprte za promet. Prireditev je organizirana v sklopu prireditev ob občinskem prazniku Občine Jesenice. Vzporedno s prireditvijo bo potekal tudi Jožefov sejem na isti lokaciji. Po startu teka in po razglasitvi bo organizirana živa glasba, zato boste lahko po prireditvi uživali v sejmu, ter se na prireditvene prostoru zadržali do poznega popoldneva.

Prijavi se lahko vsakdo, ne glede na starost, spol ali kondicijsko pripravljenost.

Več informacij o teku na 051 685 240 Gaber ali mail: zsj.programi@siol.net

Več informacij: kategorije, trasa teka...:

Pomladni tek na koledarju evropskih tekov in drugih tekaških straneh:

Sponzorji, podporniki, donatorji..:

Občina Jesenice Fundacija za šport prijavim.se Turistično informacijski center Jesenice runinternational.eu proteini.si Conditus BMW Avto Aktiv Žito Gorenjka Mladinski center Jesenice Gornjesavski muzej Jesenice Športna zveza Jesenice OŠ Koroška Bela