Razpisi

Spominski dan občine Jesenice - Noč na kopališču Ukova

Sobota, 31.7.2021 od 16:00 dalje

Vabljeni, da se nam ob Spominskem dnevu Občine Jesenice pridružite na letnem kopališču Ukova.

Z aktivnostmi na bazenu pričnemo ob 16. uri. Za vse pripravljamo različne športne aktivnosti z zanimivim zabavnim spremljevalnim programom.

Za obiskovalce kopališča bomo pripravili različne športne igre ob bazenu, lahko se boste preizkusili v SUP polu. Mladinski center Jesenice za otroke pripravlja ustvarjalne in razvedrilne delavnice. Proti večeru nas bo zabavala jeseniška glasbena skupina Arrow.

Lahko pa z nami preživite noč na 12-urnem nočnem plavalnem maratonu - Plavajmo za otroke, ki se prične ob 20:00 in traja do 8:00 v nedeljo zjutraj. Iščemo prostovoljne plavalce za plavanje v nočnem času. Dežurni plavalci se lahko prijavite na 041 682 871.
Vsak nočni plavalec dobi majico in malico. Med plavanjem bomo zbirali prostovoljne prispevke, zbrana sredstva bodo nakazana Zvezi društev prijateljev mladine Jesenice za letovanje otrok na morju.

Za dobro razpoloženje bo od 18:30 dalje poskrbela skupina ARROW.

Prost vstop za vse obiskovalce bo od 16:00 dalje. Vse aktivnosti so brezplačne. V času dogajanja za vse obiskovalce velja PCT, prireditev bo izvedena ob upoštevanju veljavnih odlokov in priporočil NIJZ. Informacije in prijave na aktivnosti so zaželene, a ne obvezne (041 682 871 ali zsj.marketing@siol.net).

Program dogajanja:

  • 16:00 športne igre ob bazenu
    ustvarjalne in razvedrilne delavnice za otroke, Mladinski center Jesenice
  • 18:00 SUP polo, predstavitev igre
  • 18:30 - 22:00 glasba v živo: Arrow
  • 20:00 - 08:00 12 urni plavalni maraton - Plavajmo za otroke.
    V času plavalnega maratona se zbirajo prostovoljni prispevki. Zbran denar bo nakazan ZDPM Jesenice za letovanje otrok na morju. Pomoč in prijave na plavanje zaželene.

SUP polo - sobota, 31.7.2021 na kopališču Ukova

Vabljeni, da se nam pridružite na Spominskem dnevu občine Jesenice - Noči na kopališču Ukova v soboto, 31.7.2021 od 16:00 dalje in se ob 18:00 preizkusite v SUP polu.

Zahvala podjetju Wasup za izposojeno opremo.

IGRANJE ŠAHA, BALINČKANJE - PRSTOMET IN DELAVNICE ZA NAJMLAJŠE - sobota, 31.7.2021 na kopališču Ukova

Vabljeni, da se nam pridružite na Spominskem dnevu občine Jesenice - Noči na kopališču Ukova v soboto, 31.7.2021 od 16:00 dalje pridružite na aktivnostih.
- Šahiranje pod strokovnim vodstvom članov Šahovskega kluba jesenice
- prstomet - balinčkanje pod strokovnim vodstvom članov Prstomet kluba Jesenice
- ustvarjalne in razvedrilne delavnice za otroke, Mladinski center Jesenice

KONCERT SKUPINE ARROW NA KOPALIŠČU UKOVA

V soboto, 31.julija nas bo v okviru prireditve Spominski dan Občine Jesenice - noč na kopališču Ukova zabavala glasbena skupina ARROW.

Z aktivnostmi na kopališču pričnemo ob 16:00, noč pa bomo ob glasbi jeseniške skupine Arrow podaljšali v jutro z nočnim plavalnim maratonom.

Vabljeni, da se nam pridružite in si najdete svoj delček zabave.

POVABILO NA NOČNI 12 URNI PLAVALNI MARATON - potrebujemo dežurne prostovoljne plavalce za nočno plavanje

Vabljeni, da se nam pridružite na Spominskem dnevu občine Jesenice - Noči na kopališču Ukova v soboto, 31.7.2021 od 16:00 dalje.

V okviru tradicionalne prireditve Spominski dan občine Jesenice - Noč na kopališču Ukova bomo izvedli tudi 12 urni nočni plavalni maraton, ki se prične ob 20:00 in ga zaključimo v nedeljo ob 8:00.

Vabljeni, da se nam pridružite in odplavate svoj nočni plavalni maraton po svojih zmožnostih.

Hkrati iščemo tudi prostovoljne dežurne plavalce. Naša želja je, da v času nočnega plavalnega maratona plava vsaj en plavalec. Zato ob ostalih plavalcih, ki bi v času maratona prišli plavat, potrebujemo še dežurne, s katerimi bi se dogovorili in plavali po razporedu med 20:00 in 8:00.

V kolikor nam želite pomagati in odplavati kakšno nočno urico z nami po vaših najboljših močeh, sporočite v katerem terminu bi želeli plavati (041 682 871 ali zsj.marketing@siol.net).

Vsak plavalec, ki se prijavi v naprej, dobi malico in majico.

V času plavalnega maratona zbiramo prostovoljne prispevke. Zbran denar bo nakazan ZDPM Jesenice za letovanje otrok na morju.

Vabljeni, da se nam pridružite in aktivno sodelujete na aktivnostih!