Razpisi

Počitniške aktivnosti

od 27.4. do 2.5.2022

Na Zavodu za šport Jesenice želimo v času vseh šolskih počitnic mladim ponuditi različne športne aktivnosti, na katerih se bodo ob športni rekreaciji tudi zabavali.

četrtek, 28. april 2022

  • Počitniško kegljanje za mlade, 12:00-13:00, Kegljišče Podmežakla
  • Igranje namiznega tenisa pod strokovnim vodstvom, 18:00-20:00, Namiznoteniška dvorana Podmežakla

petek, 29. april 2022

  • Počitniško kegljanje za mlade, 12:00-13:00, Kegljišče Podmežakla

Namigi za preživljanje prostega časa:

Kolesarjenje
Kot namig za izlet vas spomnimo, da je iz Jesenic do Kranjske Gore asfaltirana kolesarska steza. Tisti, ki se pripeljete z avtom lahko avto parkirate v športnem parku Podmežakla. Za mestno kolesarjenje vam je seveda na voljo sistem JeseNICE bikes!

Osvajalci Španovega vrha
Na vrhu smučišča Španov vrh je postavljena vpisna knjiga, kamor se celo leto vpisujejo pohodniki. Izkoristite dan za lep pohod s čudovitim razgledom na našo deželo. Od spodnje postaje do vrha je za manj kot eno uro hoje. Tisti, ki zberejo vsaj 20 pohodov preko celega leta prejmejo priznanja v mesecu januarju 2023.

Obisk Trim steze Žerjavec
Na pobočju nad mestom Jesenice je v idilično okolje umeščena Trim steza. Izkoristite jo za sprehod po gozdu, rekreacijo ali počitek.

Rolanje na Trgu Toneta Čufarja
Vabljeni na Trg Toneta Čufarja, kjer lahko rolate na plastični podlagi. Uporaba igrišča ob upoštevanju pravil uporabe, rolanje na lastno odgovornost.

Občina Jesenice Športna zveza Jesenice Zavod za šport Jesenice