Rezultati

Uspešna sezona jeseniških kegljačev

25.05.2010

  

S svetovnim prvenstvom v keglanju, ki v teh dneh poteka na Reki se zaključuje tudi sezona v Sloveniji. V slovenski reprezentanci, ki se bo borila za kolajne v izjemnno hudi konkurenci imamo tudi jeseničani svoje adute. V reprezentanci je tudi član Kegljaškega kluba Jesenice Igor Čosič. Žal se je med pripravami na SP poškodoval Nik Medja, tako da ne potuje na SP. Naj pa omenimo še, da sta v reprezentanci še jeseničana Mario Čulibrk (nastopa sicer za Konstruktor Maribor) in Edis Čehajič (letos nastopal za kranjski Triglav).

Sicer pa smo s sezono na Jesenicah lahko kar zadovoljni. Posebej v mladinski kategoriji ekipa kluba sodi v sam slovenski vrh. Članska ekipa je v 2. slovenski ligi zahod s tretjim mestom dosegla cilj zastavljen pred sezono. Še pomebneje pa je, da smo po dveh letih premora letos ponovno tekmovali tudi v kategorijah dečkov in deklic in da dobro dela tudi kegljaška šola za najmlajše.

O ciljih za novo sezono pa se bomo v klubu pogovarjali po končanem SP, vendar pa že sedaj lahko izdamo, da bo tokrat cilj napredovanje v 1. b slovensko ligo.

Pripravil:
Branko Jeršin