Rezultati

MEDNARODNI JUDO TURNIR »NAGAOKA 2010«

30.11.2010

 

V soboto in nedeljo je judo klub Olimpija iz Ljubljane priredil 47. mednarodni judo turnir »NAGAOKA 2010«. Na turnirju je nastopilo preko 500 tekmovalcev iz Hrvaške, Italije, BiH, Srbije in Slovenije. Deset judoisti Partizana je v dveh dneh na tekmovanju osvojilo sedem medalj, kar dokazuje, da se njihov trud vložen na treningu, vrača z dobrimi rezultati.

Judoisti judo sekcije Partizan Jesenice so na tekmovanju nastopili dobro in osvojili naslednja mesta:

Sobota: 27. 11. 2010

U13 mlajši dečki / deklice: 1998/99

BIANCA STOJKOVIČ SOVILJ v kategoriji do 44kg in TIM PAHOR v kategoriji do 34kg sta se dobro borila, v finalu pa jima je zmanjkalo malo športne sreče in na koncu oba tekmovanje končala na drugem mestu.

U11 cicibani / cicibanke: 2000 in mlajši

NINA JERETIČ in JAN KILIBARDA sta na tatamiju delovala odlično in oba postala zmagovalca na turnirju, zbirko medalj pa je z drugim mestom dopolnila JULIJA KOMAC.
SAMO SIMJANOVSKI, LUKA AMBROŽIČ in KATI AMBROŽIČ niso imeli dobrega dne in so končali na petem mestu. NUŠA AMBROŽIČ pa je bila zadovoljna tudi z sedmim mestom.

Nedelja: 28. 11. 2010

MIHA KAVČIČ je v nedeljo nastopil v dveh starostnih kategorijah, najprej pri mlajših članih in nato še pri članih, obakrat do 90kg. Več uspeha je imel pri ml. članih saj je klonil šele v finalu in osvojil drugo mesto. Pri članih pa se je moral zadovoljiti z tretjim mestom.

zos