Rezultati

ŠPORTNE IGRE JESENIC - ODBOJKA

06.01.2011

V sredo 5.1.2011 je bilo odigrano 12. kolo občinske lige v odbojki. Odigranih je bilo 5 tekem, ki so bile po večini izredno napete. Do zaključka lige nas ločita še dva kola, ki bosta na sporedu 12. in 19.1.2011.
S tem se bo liga zaključila, nagrade pa se bodo podelile na zaključni prireditvi predvidoma v mesecu juniju 2011.

Ekipe ki se bodo uvrstile od 1. do 4. mesta pa si pridobijo pravico nastopa na zaključnem turnirju lige, po sistemu 1-3 in 2-4. Zaključni turnir bo na sporedu 26.1.2011. Ostale 4 ekipe pa vabljene k ogledu. Zaenkrat je na turnir uvrščena samo ekipa Doka Slovenija, nato pa se za 3 mesta borijo 4 ekipe (Max Bar, Korona, Acroni in Upravni delavci Jesenice)

Poleg rezultatov lige vam prilagam tudi razpis lige v košarki, kamor ste vsi vabljeni. Liga v košarki se prav tako šteje v sklop občinskih športnih iger, kjer velja skupno točkovanje. Ekipa ki se udeleži več tekmovanj prejme več točk in ima več možnosti za skupno zmago za tekoče leto. Do sedaj igre izpeljali 2 x in obakrat so se končne zmage veselili predstavniki Splošne bolnišnice Jesenice, ki jim tudi letos ne kaže slabo. Poleg odbojke in košarke pa sem spada še: liga v namiznem tenisu, balinanju in kegljanju, tekmovanje v kegljanju na ledu, turnir v badmintonu in mogoče tudi veleslalom.

Vodja športnih programov,
Gaber ŠORN, prof.šp.vzg.

Priponke:
- odbojka - razpored, rezultati, lestvica
- razpis lige v košarki