Rezultati

LIGA V NAMIZNEM TENISU

21.4.2012

POROČILO OB KONCU JESENSKEGA DELA
REKREACIJSKE NAMIZNOTENIŠKE LIGE
ZA SEZONO 2011/2012

Končni vrstni red:

mesto ekipa točke
1. PLINSTAL 35
2. TVD JAVORNIK KOROŠKA BELA 33
3. MAKS BAR 26
4. DU JESENICE 1 23
5. DU JAVORNIK KOROŠKA BELA 1 23
6. DU JESENICE 2 15
7. POLICIJA 12
8. PADALCI 6
8. DU JAVORNIK KOROŠKA BELA 2 5
9. TVD ŽIROVNICA 2

V ligi je bilo odigranih 450 tekem v rednem delu in še 51 dodatno. Najboljši posameznik je bil ŠMITRAN Željko - Plinstal brez poraza.
Boja za prvo mesto ni bilo, saj je Plinstal v postavi Šmitran Željko, Jančič Barbara, Smolej Mojca in Smolej Milat Špela premočno prvi, z enim neodločenim rezultatom z drugo uvrščeno ekipo TVD Javornik Koroška Bela v postavi brata Krajzelj Stane in Andrej ter Filipaj Drago. Tretje mesto je premočno pripadlo Maks Baru v postavi brata Lahajnar Anton in Damjan, Robi Rupnik in Tomi Canjuga. Četrto in mesto pa sta razdeljeni med upokojence Jesenic in Javornik Koroške Bele 1 na podlagi njihovega medsebojnega rezultata, kateri je bil boljši za Jeseniške upokojence. V drugem delu tabele začenjajo z največ zmagami druga ekipa Jeseniških upokojencev pred Policijo in Padalci. Lestvico zaključuje druga ekipa upokojencev Javornik Koroška Bela pred TVD Žirovnico z minimalno prednostjo.
V ligi je sodelovalo 35 igralcev, od tega 5 žensk.

V konkurenci posamezno so bili rezultati zelo podobni posameznim bojem v ekipni konkurenci. Tako je slavil Željko Šmitran Plinstal brez poraza, drugo mesto je pripadlo Stanetu Krajzeljnu - TVD Javornik Koroška Bela pred svojim soigralcem v ekipi Dragom Filipajem. Četrto mesto je osvojila Milana Krmelj DU Javornik Koroška Bela 1 pred ženskima zasledovalkama Barbaro Jančič in Mojco Smolej obe Plinstal.
V tolažilni skupini je bil prvi Roman Pogačnik- Padalci, pred Marjanom Šavsom - DU Jesnice 2, tretje do četro mesto pa sta osvojila Nejček Korbar - DU Jesenice 2 in Simon Vister DU Javornik Koroška Bela 2.
V kategoriji dvojic je na zaključnem turnirju prvo mesto pripadlo Plinstalovi dvojici Šmitran Željko, Jančič Barbara. Druga sta bila Smolej Pavel, Krmelj Milana - DU Javornik Koroška Bela 1, tretje do četro mesto pa so osvojili sestri Smolej Mojca, Smolej Milat Špela - obe Plinstal ter igralca Maks Bara Rupnik Robi, Canjuga Tomi.

rezultati

Jesenice, 19.04.2012

Poročilo pripravila
Milana Krmelj