Rezultati

6. POMLADNI TEK - JESENICE 2013

16.3.2013

Rezultati teka:

Poročilo:
6. Pomladni tek je za nami, sobota 16.3.2013 je bila na Jesenicah zelo tekaška. Tekli so vsi, od najmlajših, pa do najstarejših, za katere je napovedovalec dejal, da jim komaj verjame koliko so že "stari", pa vendarle tako dobro izgledajo. Samo še en dokaz več, da je športna rekreacija več kot odličen način preživljanja prostega časa. Otroci so tekli na progi, katere krog je meril dobrih 350 metrov, najmlajši so tekli en krog, najstarejši pa tri. Teka se je udeležilo 148 otrok v tekmovalni konkurenci in 30 otrok iz Osnovne šole Koroška Bela, ki so se odločili, da bodo tekli izven konkurence, ter se pridružili tekačem na 10 km in prej zaključili to preizkušnjo. V teku na 10 km je bilo tekačev kar 118, se pravi vsega skupaj 296 tekačev. Kot gledalci so se teka udeležili tudi: Primož Kobe tekač, olimpijec, župan občine Jesenice Tomaž Tom Mencinger, poslanka DZ Slovenije ga. Alenka Pavlič in predsednik športne zveze Jesenice g. Janez Štojs. Z udeležbo in organizacijo smo bili zadovoljni, vsaka malenkost, ki je ne naredimo tako kot si želimo, pa je samo še vzpodbuda, da poizkušamo biti še boljši. 
Hvala vsem tekačem, navijačem ter prostovoljcem za udeležbo in dobro voljo. Se vidimo prihodnje leto!

Vodja športnih programov,
Gaber ŠORN, prof.šp.vzg.

 

Sponzorji prireditve:

Občina Jesenice, Fundacija za šport, Bowling klub Podmežakla, Plinstal Jesenice, Restavracija Ejga, Interspar Jesenice, Žito Gorenjka, Intersport.

Občina Jesenice Fundacija za šport Bowling klub Podmežakla Plinstal Jesenice Restavracija Ejga Interspar Jesenice Gorenjka