Rezultati

Jeseniški mladi nogometaši bodo igrali v 1. slovenski ligi! Čestitke za uspeh!

1.7.2013

   

Ekipa starejših dečkov (U-14) NK Jesenice je nadaljevala niz neporaženosti tudi v kvalifikacijah za prvo ligo. Najprej so v soboto 22.06 doma z rezultatom 2:0 premagali vrstnike iz Postojne, nato pa še v sredo 26.06 v gosteh z 6:0 . S tem so se uvrstili v 1. slovensko ligo, kar je zgodovinski uspeh. To pa je poleg osvojenega prvenstva samo potrditev dobrega dela skozi celo sezono. Vsa čast fantom, to so si zaslužili.

Poleg uspeha starejših dečkov je potrebno omeniti tudi uvrstitev mladincev in kadetov v 2. slovensko ligo. Kadeti so suvereno dobili ligo, mladinci so bili pa tretji, kar je v skupnem seštevku pomenilo prvo mesto in napredovanje.

Izkušnje iz prejšnjega igranja v 2. ligi nas je privedlo do razmišljanja, da bi se povezali z sosedskimi klubi in skupaj z njimi sestavili ekipi, ki bosta konkurenčni. Tako je prišlo do sodelovanja med ekipami Jesenice, Bled, Bohinj in Kranjska Gora. Ekipa bo v 2. ligi nastopala pod imenom Jesenice-Bled, domače tekme pa se bodo igrale na Bledu in na Jesenicah. Če bo možnost bomo sestavili še eno ekipo, ki pa bo nastopala v Gorenjski ligi.

To priložnost izkoriščamo tudi, da bi povabili vse igralce l.1999/00, ki bi radi igrali v 1. ligi proti ekipami, kot so Olimpija, Domžale, Triglav, Gorica, ...da se nam pridružijo. Pokličite nas da se dogovorimo, kontakti so na spletni strani NK Jesenice.

Vse kar potrebujemo na Jesenicah je samo še obljubljeno novo nogometno igrišče z umetno travo in začelo se bo novo obdobje jeseniškega nogometa.

Športni pozdrav, NK Jesenice