Rezultati

Z nastopi na OI v Sočiju končali tudi slovenski hokejisti

20.2.2014

Čestitka!

Danes so z nastopi na Olimpijskih igrah v Sočiju končali tudi slovenski hokejisti! V četrtfinalni tekmi so se zelo dostojno upirali svetovnim prvakom hokejistom Švedske a je na koncu malce zmanjkalo moči! Za vse kar je naša hokejska izbrana vrsta postorila na igrah si zaslužijo pohvale in čestitke. Borbenost, disciplina, ekipni duh so bile odlike na ledu. Zares s ponosom smo Slovenci lahko spremljali nastope naših fantov. Pa še za nekaj je potrebno čestitati hokejski ekipi. Na igrah so bili prvič, toda prispevek, ki so ga dali fantje s svojim obnašanjem, ter podporo ostalim olimpijcem je bila zagotovo dodana vrednost celotni olimpijski odpravi!

Škoda je le, da vsi igralci že jutri in pojutrišnjem odhajajo k svojim klubom, kjer jih čakajo kaj hitro novi napori. Na Jesenicah smo upali, da bomo lahko pripravili sprejem za naša junake, a žal fantje res nimajo časa. Da jih vsaj vidimo preden odidejo novim naporom na proti, je Občina Jesenice pripravila brezplačen prevoz za vse, ki bi radi fante pozdravili s tremi avtobusi, ki bodo ob 22.00 uri odpeljali proti Brnikom iz pred občinske stavbe!

Vsi odgovorni pa smo se tudi odločili, da po svetovnem prvenstvu v mesecu maju nadoknadimo, to kar v tem trenutku ni izvedljivo, ter povabimo vse člane reprezentance na druženje in zabavo skupaj z vsemi, ki naviajmo za njih!

ZARES ISKRENE ČESTIKE CELOTNI REPREZENTANCI ZA IZJEMNE TRENUTKE NA LETOŠNJIH IGRAH. JESENICE SO PONOSNE NA VAS!

Športna zveza Jesenice in Zavod za šport Jesenice

Branko Jeršin
Koordinator programov

Poglejte še:
- Aktualne novice iz olimpijskih iger