Rezultati

Športne igre Jesenic - rekreacijska namiznoteniška liga

4.1.2016

Priloge:

POROČILO OB KONCU JESENSKEGA DELA
REKREACIJSKE NAMIZNOTENIŠKE LIGE
ZA SEZONO 2015/2016

Končni vrstni red:
mesto ekipa točke
1. NTK JESENICE in DU JAVORNIK Kor.Bela 17 TOČK
3. MAX bar 1 14 TOČK
4. TVD JAVORNIK Kor.Bela in NTK rekreativci 11 TOČK
6. STIROPORČEK GASER 8 TOČK
7. GOSTILNA PRI MARIČKI PODNART 6 TOČK
8. RADOVLJICA 4 TOČK
9. MAX bar 2 2 TOČK
10. TVD ŽIROVNICA 0 TOČK

V ligi je bilo odigranih 450 tekem v rednem delu in še 119 dodatno. Najboljši posameznik je bila Jaka VEBER - NTK Jesenice rekreativci brez poraza, Barbara JANČIČ NTK Jesenice pa je zabeležila en poraz.
V letošnji sezoni se je za prvo mesto odvila borba med ekipama DU Javornik Koroška Bela ( Buh Rudi, Smolej Pavel in Krmelj Milana) ter ekipo NTK Jesenice (Jančič Barbara, Smolej Mojca in Smolej Milat Špela). Derbi se je končal neodločeno 5 : 5.
Na enak način se je odvil derbi za 4. Mesto med TVD Javornik Koroška Bela ( Filipaj Drago, Krajzelj Andrej, Bohinc Janez in Geršak Drago). Tudi v tem dvoboju ni bilo zmagovalca. Ekipa Max bara 1 ( Rupnik Robert, Lahajnar Damjan in Lahajnar Anton ) pa je suvereno na tretjem mestu.
V spodnji polovici lestvice so si ekipe sicer točke razdelile brez težav, toda borbe za mizo so bile veliko bolj interesantne. Med njimi je zelo malo razlik, tako da v drugem delu lahko nastopi med njimi popolnoma drug vrstni red.
Boji za mizami so zelo zanimivi in privlačni tako da so ponedeljkovi večeri v namiznoteniški dvorani popolnoma zasedeni.
V ligi je sodelovalo 35 tekmovalcev, od tega 6 žensk.

Poročilo pripravila
Milana Krmelj