Rezultati

TEKMOVANJE V SMUČANJU ZA OSNOVNOŠOLCE

24.2.2017

Priloge:

V torek, 21. februarja 2017 so se na smučišču v Mojstrani zbrali smučarji osnovnih šol iz občin Jesenic in Kranjske Gore. Tekmovanja se je udeležilo 125 smučark in smučarjev, organizirala pa sta ga Zavod za šport Jesenice in Smučarski klub Blejska Dobrava. Tekmovalci in tekmovalke osnovnih šol Koroška Bela, podružnice Blejska Dobrava, Prežihov Voranc, Tone Čufar, Mojstrana in Kranjska Gora so nastopili v 18 različnih kategorijah od 1. do 9. razreda. Podelili smo 18 kompletov medalj. Prav tako so medalje dobile vse učenke in učenci od 1. do 3. razreda, ki so sodelovali na tekmovanju.

Na tekmovanju so bili najuspešnejši učenci Osnovne šole Kranjska gora. Absolutno je bil s časom 26,77 najhitrejši Nejc Komac (8.razred – OŠ Kranjska gora), pri učenkah pa s časom 27.68 Alja Ivančič (9. razred – OŠ Kranjska gora). rezultati tekmovanja

V imenu Zavoda za šport Jesenice se zahvaljujemo Smučarskemu klubu Blejska Dobrava, vsem tekmovalcem, njihovim spremljevalcem, mentorjem in prostovoljcem, za pomoč pri izpeljavi tekmovanja.