Rezultati

TRIGLAV TROPHY & NARCISA CUP

11.4.2017

Priloge:

V dneh od 5.4. – 9.4.2017 je na Jesenicah v Športni dvorani Podmežakla potekalo že 26. tekmovanje Triglav Trophy v umetnostnem drsanju. Predstavilo se nam je 60 tekmovalcev iz 14 držav, med njimi tudi Ruska ekipa pod okriljem priznanega trenerja Alexeia Mishina.

Nastopile so tudi najboljše slovenske drsalke. Najmlajša Lara Hrovat je po kratkem programu zasedla 6. mesto, nato pa z odličnim nastopom v prostem programu, kjer je izvedla trojni dulop in dvojni axel v kombinaciji, izboljšala svojo uvrstitev in se uvrstila na 4. mesto, Nika Novak je bila 22.

Kaja Gril se je v skupini mladink uvrstila na 8. mesto, Nea Smolej pa je zaradi bolezni žal morala po kratkem programu odstopiti.

Hkrati je potekalo že 4. tekmovanje Narcisa Cup za najmlajše. Letos se ga je udeležilo 129 tekmovalcev iz Avstrije, Belgije, Češke, Hrvaške, Italije , Velike Britanije, Madžarske, Švice in Turčije.

Tekmovalke našega kluba so posegale po najvišjih mestih. Daša Smolej je zasedla 1. mesto v skupini deklic A1, Pia Šmid 3. mesto v skupini A2 , Maksima Krivić 3. mesto v skupini Cubs in Lucija Junež 2. mesto v skupini najmlajših.

Organizacijski odbor, sestavljen iz članov DK Jesenice je s svojim prostovoljnim delom prireditev uspešno izpeljali in prejel veliko pohval za vrhunsko organizacijo tekmovanja.

Rezultati:
http://www.dkjesenice.si/TT/17/
http://www.dkjesenice.si/NC/NC4/