Rezultati

Dnevi športa - petkovo popoldne 26.5.2017

26.5.2017

V petek, 26. 5. 2017 se je v športnem parku Podmežakla odvijalo zares pestro športno popoldne. Predstavilo se je veliko športnih društev iz občine Jesenice, mnogi od teh na zelo izviren in zanimiv način. Veliko število obiskovalcev športnega parka je tako lahko plezalo po umetni steni, se sankalo s posebnimi, prirejenimi sankami, gledalo nastope ali pa so si lahko dali izmeriti krvni tlak na stojnici zdravstvenega doma Jesenice.
V sklopu predstavitve klubov, sta na igrišču z umetno travo in v namiznoteniški dvorani potekala tudi dva turnirja z močno udeležbo.
Na namiznoteniškem turnirju v športni dvorani Podmežakla se je zbralo 13 nastopajočih, ki so tekmovali v dveh kategorijah. 5 v otroški in 8 v odrasli kategoriji. Po hudem boju je v finalu odraslih slavil Šavs Marjan, ki je tako ugnal Plahuta Slavka. Tretji je bil Bohinc Janez. Pri otrocih je slavil Plahuta Nejc, pred Bilajbegović Amelom in Pašagić Denisom. Tekmovanje je vodila Milana Krmelj.
Na nogometnem igrišču z umetno travo si je turnirsko zmago priigrala ekipa The Club. V finalu so slavili pred ekipo Fasaderstvo Kumalić, tretje mesto pa so si po izvajanju enajstmetrovk pristreljali fantje ekipe United boys Elan. Turnirja v malem nogometu se je udeležilo 10 ekip, ki so bile razdeljene v dve skupini. V polfinale tekmovanja sta napredovali ekipi z največ točkami doseženimi v rednem delu.
Če ste petkovo športno popoldne letos zamudili, si dobro oglejte razpored Dnevov športa 2017 na spletni strani Zavoda za šport Jesenice, ki trajajo do sredine junija.

Za sodelovanje in predstavitev na petkovem športnem popoldnevu v športnem parku Podmežakla se zahvaljujemo:
Odbojkarski klub Mladi Jesenice, Košarkarski klub Jesenice, Ženski košarkarski klub Kranjska Gora – Jesenice, Hokejsko društvo Mladi Jesenice, Curling klub Jesenice, Sankaški klub Jesenice, Nogometni klub Jesenice, Karate klub Huda mravljica, Akrobatska skupina TVD Partizan Jesenice, Športno plezalni odsek Jesenice, Namiznoteniški Klub Jesenice, Plesni studio Mojca Svetina, zdravstveni dom Jesenice, Tekaška skupina Jesenice, Hokejsko drsalno društvo Jesenice, ter vsem ostalim sodelujočim.

 

Program Zavoda za šport Jesenice sofinancirata: Občina Jesenice in Fundacija za šport.

Občina Jesenice Fundacija za šport