Rezultati

11. Pomladni tek - Jesenice 2018

17.3.2018

Rezultati, slike:

Deževna sobota, 17.3.2018, in 11. Pomladni tek prav na ta datum. Kot organizatorje, nas je skrbela udeležba, predvsem v najmlajših kategorijah. Vsi skupaj pa ste dokazali, da je bila skrb zaman, saj se je prireditve udeležilo 243 tekačev. Za najmlajše sta bili organizirani dve vrsti teka, Unesco tek trojk in otroški teki po kategorijah. Na tekih otrok spodbujamo prav se, ne glede na starost ali hitrost, zato so vsi otroci prejeli medaljo in kremno rezino. Zabeležili smo, da se je teka otrok udeležilo 174 otrok, kar je za deževno vreme več kot odlično. Za tako dobro udeležbo je v veliki meri zaslužena tudi OŠ Koroška Bela, katera je sodelovala pri organizaciji Unesco teka. 
Za najmlajšimi so prišli na vrsto tekači in tekačice na 10 km, katerih je bilo 69. Prvi je na cilj pritekel Ljubič Luka, med ženskami pa je to uspelo Kristini Bele iz AK Pivka. 
Posebna zahvala vsem staršem, ki ste pripeljali svoje otroke kljub slabemu vremenu, ter se nam s tem zahvalili za vloženo delo.

Se vidimo prihodnje leto!

Sponzorji, podporniki, donatorji..:

Občina Jesenice Fundacija za šport prijavim.se Turistično informacijski center Jesenice runinternational.eu proteini.si Conditus BMW Avto Aktiv Žito Gorenjka Mladinski center Jesenice Gornjesavski muzej Jesenice Športna zveza Jesenice OŠ Koroška Bela