Rezultati

Spominski dan Občine Jesenice – Noč na kopališču Ukova

28.7.2018, fotogalerija

V soboto, 28. julija je bilo na letnem kopališču živahno. Tekmovanja v šahu, metu na koš, akvatlonu, skokih v vodo, delavnice Mladinskega centra Jesenice, koncert kantavtorja Elvisa Fajkota in tradicionalni nočni plavalni maraton so bili dovolj velik motiv, da je v toplem vremenu vsak obiskovalec našel kaj zanimivega. Obiskal nas je tudi Rudi, maskota Občine Jesenice.

Na nočnem plavalnem maratonu smo zabeležili 124 plavalce. Skupaj smo preplavali 98,650km in zbrali 529,22€. Zbrana sredstva bomo nakazali Zvezi društev prijateljev mladine Jesenice za letovanje otrok na morju.

Skoki v vodo:
Na tekmovanju je nastopilo 25 skakalcev v treh kategorah, članski, pionirski (2005 in starejši) in mlajši pionirski (2006 in mlajši). Med člani je bil najboljši Egon Kepic, med mlajšimi pa sta najlepše skočila Tamara Dragojevič in Jernej Lavtižar. rezultati skokov v vodo

26. jeseniški akvatlon:
Na tradicionalnem 26. jeseniškem akvatlonu je nastopilo 15 tekmovalcev v pionirski in mlajši pionirski konkurenci. Tekmovanje v članski konkurenci ni bilo izvedeno, ker ni bilo prijavljenega nobenega tekmovalca. Zmagovalca sta postala Patrik Špeh pri starejših pionirjih in Jan Peterka z najboljšim časom dneva pri mlajših pionirjih.

Turnir v šahu:
Na turnirju je nastopilo 9 šahistov. Največ točk je osvojil Risto Cvetkov pred Fehrudinom Ključaninom, tretji je bil Sveto Knežević.

Met na koš:
Na tekmovanju je nastopilo več kot 20 tekmovalcev, ki so se preizkusili v preciznem zadevanju koša. Največ košev zaporedoma je na koncu uspelo doseči Marku Karadžiću pred Matijem Samarjem in Matinom Tonejcem.

Program Zavoda za šport Jesenice sofinancirata: Občina Jesenice in Fundacija za šport.

Občina Jesenice Fundacija za šport Veter v laseh Ministrstvo za zdravje Mladinski center Jesenice