Rezultati

Košarkarski turnir za dekleta - Jesenice 2007

Jeseničanke še vedno najboljše

Na Jesenicah se je v soboto, 31. marca odvil košarkarski turnir za dekleta rojena 1992 in mlajše. ŽKK Jesenice v sodelovanju z jeseniškim Zavodom za šport je na omenjeni turnir povabil poleg domače še dve najboljši ekipi ta čas na Gorenjskem in sicer:Škofjo Loko in Kranjsko Goro.

Že na prvem srečanju med Jeseničankami in Kranjsko Goro smo videli res izjemno dobro in predvsem borbeno košarko, v kateri so na koncu več uspeha imele domačinke, ki so slavile z rezultatom 63:57.

V drugem srečanju sta se pomerili Kranjska Gora in Škofja Loka. V izenačenem srečanju in dramatični končnici so več športne sreče imele Škofjeločanke, ki so zabeležile minimalno zmago 37:36.

Na zadnjem srečanju med Jeseničankami in Škofjo Loko, ki je odločalo o 1. mestu smo videli prevlado domačih košarkaric, ki so ves čas srečanja narekovale hud tempo. Proti koncu so nekoliko popustile, vendar njihova zmaga 52:44 niti v enem trenutku ni bila vprašljiva.

Tako so košarkarice ŽKK Jesenice osvojile 1. mesto, druga je bila Škofja Loka in tretja Kranjska Gora. Za najboljšo igralko turnirja je bila proglašena Jeseničanka Selmedina Huseinbašič.