Rezultati

JUDO

POKAL MESTA JESENICE 2007

V soboto 06.10.2007 je bil v telovadnici OŠ Prežihovega Voranca, že peti pokal Mesta Jesenic v judu, ki se točkuje za slovenski pokal, za letnik 1993 in mlajše na katerem je nastopilo preko dvesto judoistov iz devetindvajsetih slovenskih klubov.

Tekmovalce je nagovoril predsednik društva Anton Stražišar, tekmovanje pa je odprl župan občine Jesenic Tomaž Tom Mencinger.

Pred tekmovanjem pa sta mentorici mažoretnih skupin Partizana Jesenice in Kranjske Gore s svojim nastopom ogreli gledalce in judoiste.

Tekmovanje je bilo izpeljano odlično, to potrjujejo pohvale trenerjev in delegata tekmovanja Štefana Cuka. Da so borbe potekale brez poškodb pa so poskrbeli sami judoisti z dobro telesno pripravo in kvalitetnimi borbami.

Za ekipo judo sekcije Partizan Jesenice so zelo dobro nastopili sledeči tekmovalci:

1. mesto
Kristina Zupančič

2. mesto
Matej Neuman

3. mesto
Mark Lajič, Tai Lokovšek

4. mesto
Janja Junež 4 Samo Simjanovski 4 Marko Novak 4

5. mesto
Clavdija Cvetkovič, Jasmin Midžan, Julija Komac, Leon Jože Bernik

7. mesto
Rudi Komac

Judo sekcija je v končni razvrstitvi osvojila sedmo mesto, od devetindvajsetih ekip. Najmlajši tekmovalec turnirja pa je bil šestletni Tai LOKOVŠEK - Partizan Jesenice.

Da je športno društvo Partizan Jesenice pred kratkim dobilo naziv »ZDRAVO DRUŠTVO«, dokazujejo vsi njihovi člani, ki so nesebično pomagali pri izvedbi tekmovanja.

zos