Rezultati

OBETAVNA GENERACIJA MLADIH KOŠARKARJEV

 

Konec novembra je s tekmovalno sezono 2007 zaključila najmlajša kategorija košarkarjev KK Jesenice, dečki stari do 14 let. Prvi del prvenstva v 2. Slovenski košarkarski ligi so odigrali že pomladi, v jeseni pa so uspešno zaključili drugi del prvenstva z 2. mestom v svoji skupini.

Ta generacija jeseniških košarkarjev, letnik 1993 in mlajši, že tretje leto kakovostno in marljivo trenira pod vodstvom mladega trenerja Dejana Čopiča. Del ekipe bo v naslednji sezoni nastopal že v starejši kategoriji, večina pa bo ostala še v kategoriji do 14 let, kjer si zato prihodnjo sezono obetajo še vidnejšega uspeha.

Ob raznih aktivnostih kluba naj omenimo, da klub z igralci do 14 let sodeluje tudi v tekmovanju Alpe-Adria, kjer ob nekaterih slovenskih ekipah nastopajo še ekipe iz Hrvaške in Avstrije. Velik uspeh pa je, da je KK Jesenice letos k sodelovanju privabil veliko število mlajših dečkov, ki bodo v sezoni 2008 po dolgem času zastopali klub na nivoju tekmovanja do 12 let. Sicer pa si aktivnosti lahko ogledate tudi na spletni strani KK Jesenice -mladi: www.kk-jesenice-mladi.org

R.P.