Rezultati

ZGORNJESAVSKA KOŠARKARSKA OSNOVNOŠOLSKA LIGA

22.5.2009

 

Končala se je druga sezona ZGORNJESAVSKE KOŠARKARSKE OSNOVNOŠOLSKE LIGE. Zaključni turnir je potekal na OŠ Prežihovega Voranca na Jesenicah. V sezoni 2008/2009 sta postala zmagovalca OŠ Tone Čufar pri starejših in OŠ A.T.Linhart iz Radovljice v konkurenci mlajših.

Čeprav sta med sezono iz tekmovanja zaradi kadrovskih problemov izstopili OŠ Koroška Bela (pri starejših) in OŠ Lipnica (pri mlajših), pa lahko ob koncu ugotovimo, da so vsi zmagovalci, saj je kar nekaj šol nastopilo z bistveno mlajšimi ekipami, pri vseh pa je opazen velik napredek. Tako mislim, da smo osnovni cilj tega tekmovanja, KOŠARKO PRIBLIŽATI ČIM VEČJEMU ŠTEVILU MLADIH KOŠARKARJEV, DOSEGLI!!!

Ker pa se na napakah tudi učimo, mora biti nova sezona 2009/2010 še boljša. S prijavami bi pohiteli in jih zbrali do konca septembra. S tekmovanjem bi pričeli kakšen mesec prej, v začetku oktobra, da bi celotno stvar končali pred prvomajskimi počitnicami v mesecu aprilu. V maju je preveč problemov z samo organizacijo zaključnega tekmovanja in obveznostmi v šoli. Dokončen sistem tekmovanja bo odvisen od števila prijavljenih šol v posamičnih kategorijah.

rezultati zaključnega turnirja, končni vrstni red

Športni pozdrav!

Vodja tekmovanja
Primož Samar