OBČINSKA REKREACIJSKA LIGA V NAMIZNEM TENISU v okviru Športnih iger Jesenice

OBČINSKA REKREACIJSKA LIGA V NAMIZNEM  TENISU v okviru Športnih iger Jesenice

Milana Krmelj – Vodja rekreacijske namiznoteniške lige

POROČILO OBČINSKE REKREACIJSKE LIGE V NAMIZNEM TENISU v okviru Športnih iger Jesenice

V sezoni 2023/24 so se ljubitelji bele žogice vsak ponedeljek zbirali v Namiznoteniški dvorani v Hali Podmežaklja in se športno udejstvovali in skrbeli za svoje zdravje. Tekme so bile zanimive in športno tekmovalno navdahnjene. Nekateri igralci so bili prisotni vedno, nekateri so bili žal zaradi bolezni ali službenih obveznosti nekajkrat odsotni. Vsekakor pa je bilo tedensko druženje vedno pozitivno športno in kulturno navdahnjeno z veliko mere družabnosti in rekreacije.

Lige se je letos udeležilo 6 ekip, ki so se med seboj borile na različne načine. Končni vrsti red ekip je sledeč:

  • 1.mesto Gostilna pri Marički

  • 2.mesto Stiroporček Gasser

  • 3.mesto Radovljica

  • 4.mesto DU Javornik Koroška Bela

  • 5.mesto MDI Jesenice

  • 6.mesto NTK Jesenice

V kategoriji posamezno v 1.skupini je slavil Rajko Ralič (Gostilnapri Marički) pred Žanom Prešernom (Radovljica) in Nikom Pavlovčičem ( Gostilna pri Marički ) ter Bojanom Fartkom (Stiroporček Gasser). Glede na lanskoletne rezultate se je vrstni red malce premešal, le zmagovalec je obdržal prvo mesto.

V b kategoriji posamezno v 2.skupini je v drugem delu lige svojo udeležbo popestril ligo in presenetljivo dobro odigral vse dvoboje mladi igralec NTK Jesenice Edo Kazić in osvojil prvo mesto. Drugi je bil novi član ekipe Stiroporček Gasser Borut Krejič. Tretje mesto sta si razdelila Klemen Vidmar ( MDI Jesenice ) in Daniel Žunič ( NTK Jesenice ).

V kategoriji dvojic sta ubranila lanskoletni naslov Rajko Ralič in Niko Pavlovčič ( Gostilna pri Marički ) pred Bojanom Fartkom in Andrejem Koširjem ( Stiroporček Gasser). Tretje do četrto mesto sta si razdelili dvojici Bojan Rauh (Radovljica) in Marjan Šavs ( DU Javornik Koroška Bela) ) ter Marko Vidic in Matjaž Klemenc (Radovljica).

V ligi je sodelovalo 23 moških in dve ženski.

V upanju, da bomo redno igrali ligo tudi v novi sezoni 2024/25 vljudno vabimo prejšnje ekipe, sedanje ekipe in seveda tudi nove ekipe, da se nam pridružijo v ponedeljkih ob 18.00 uri. Vsake ekipe bomo veseli, da popestrimo namiznoteniško delovanje in skrbimo za svoje zdravje.

Jesenice 08.04.2024 Milana Krmelj

Related Posts