Gorenjska bike

Gorenjska bike
V torek, 7. maja se na Jesenicah ponovno odpira sistem Gorenjska.bike. Gorenjska mreža za izposojo koles je deluje kot enoten sistem izposoje koles, vzpostavljen na območju občin Bled, Cerklje na Gorenjskem, Domžale, Jesenice, Kranj, Naklo, Preddvor, Radovljica, Škofja Loka in Tržič. Sistem Gorenjska.bike povezuje 10 občin, 73 postajališč, 410 koles, od tega 160 električnih in 250 mestnih koles.   Na Jesenicah bodo delovale tri postaje in sicer na Blejski Dobravi nasproti gasilskega doma, ob TIC Jesenice ter v bližini Občine Jesenice.   Veljavni ceniki, opis paketov in druge informacije glede uporabe sistema so objavljeni na spletni strani www.gorenjska.bike.   Nosilci sistema ponujajo pakete glede na veljavni Cenik storitev sistema za izposojo koles, ki je objavljen na  Gorenjska.bike:  
  1. Letni paket (velja eno leto od dneva nakupa)
Območje zajema izposojo in vračilo na vseh postajah sistema Gorenjska.bike. Letni paket: 25,00 EUR Paket omogoča izposojo električnih in navadnih koles glede na razpoložljivost. Tedenska omejitev uporabe – 840 minut oziroma 14 ur.
  1. Mesečni paket (velja en mesec od dneva nakupa)
Območje zajema izposojo in vračilo na vseh postajah sistema Gorenjska.bike. Mesečni paket: 10,00 EUR Paket omogoča izposojo električnih in navadnih koles glede na razpoložljivost. Tedenska omejitev uporabe – 840 minut oziroma 14 ur.
  1. 3 dnevni paket (velja 3 dni)
Območje zajema izposojo in vračilo na vseh postajah sistema Gorenjska.bike. Paket začne veljati ob prvi izposoji s tem da, prva izposoja mora biti opravljena v 24 urah od nakupa paketa. 3 dnevni paket: 3,00 EUR Paket omogoča izposojo električnih in navadnih koles glede na razpoložljivost. Omejitev uporabe – 840 minut oziroma 14 ur v času veljavnosti paketa.
  1. JeseNICE bikes paket (velja eno leto od dneva nakupa)
Izposoja koles je možna le na postajah, ki so na območju občine Jesenice. Vračilo koles je možno tudi na drugih postajah sistema Gorenjska.bike. JeseNICE bikes paket: 10,00 EUR Paket omogoča izposojo električnih in navadnih koles glede na razpoložljivost. Tedenska omejitev uporabe – 840 minut oziroma 14 ur.
  1. eKOLOka letni osnovni paket (velja eno leto od dneva nakupa)
Izposoja koles je možna le na postajah, ki so na območju občine Škofja Loka. Vračilo koles je možno tudi na drugih postajah sistema Gorenjska.bike. eKOLOka letni navadni paket: 12,50 EUR Paket omogoča izposojo navadnih koles glede na razpoložljivost. Tedenska omejitev uporabe – 840 minut oziroma 14 ur.
  1. eKOLOka mesečni osnovni paket (velja en mesec od dneva nakupa)
Izposoja koles je možna le na postajah, ki so na območju občine Škofja Loka. Vračilo koles je možno tudi na drugih postajah sistema Gorenjska.bike. eKOLOka letni navadni paket: 5,00 EUR Paket omogoča izposojo navadnih koles glede na razpoložljivost. Tedenska omejitev uporabe – 840 minut oziroma 14 ur.
  1. eKOLOka 1 dnevni paket (velja 1 dan)
Izposoja koles je možna le na postajah, ki so na območju občine Škofja Loka. Vračilo koles je možno tudi na drugih postajah sistema Gorenjska.bike. Paket začne veljati ob prvi izposoji s tem da mora biti prva izposoja opravljena v 24 urah od nakupa paketa. eKOLOka 1 dnevni paket: 1,00 EUR     Pomoč uporabnikom
  • Za lokalni sistem JeseNICE bike (Zavod za šport Jesenice): +386 31 334 423, [email protected]
(od ponedeljka do nedelje od 8.00 do 20.00)
  • Klicni center za pomoč uporabnikom: +386 1 530 53 03
  Uporabnik je dolžan koristiti storitev sistema s potrebno previdnostjo, preudarnostjo in skrbnostjo dobrega gospodarja ter v skladu s splošnimi pogoji. Splošna pravila in pogoji uporabe sistema za avtomatizirano izposojo koles Gorenjska Bike: https://www.gorenjska.bike/ Kratka navodila in napotki za enostavno izposojo in uporabo koles: https://www.gorenjska.bike/o-storitvi/navodila-za-uporabnike Navodila za uporabo električnih koles: https://www.gorenjska.bike/o-storitvi/navodila-za-uporabo-elektricnih-koles      
Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X